Vízparti lakások!

« Előző

Vízparti lakások!

Hirdetés leírása:

Balaton déli partján, Budapesthez közeli üdülőrész vízpartján újszerű társasházban, kb. 42 m2-es apartman eladó. Az apartmanhoz tartozik a zárt udvarban egy gépkocsi beállóhely. A külön-bejáratú, szeparált apartman, önálló társasházi albetéten van nyilvántartva, és kizárólagos tulajdonként kerül eladásra, illetve megvételre a lakáshoz tartozó társasházi közös tulajdonnal együtt. A közelben megtalálhatók a különféle kisebb bevásárló boltok, pizzériák, pékségek, kávézók, éttermek, fodrász, kozmetika. Az apartman kiválóan alkalmas olyan családnak, akinek fontos a víz melletti rendszeres kikapcsolódás, a tényleges pihenés, a különböző kényelmi szolgáltatások igénybevételének lehetősége, a gondtalanság és önmaga kényeztetése. A társasházban 24 órás portaszolgálat működik, az üzemeltetést, karbantartást, a közös helyiségek takarítását állandó személyzet végzi. Közös költség 19.000 Forint havonta.

Általános adatok:

Eladó: Eladó Házak Ingatlaniroda
E-mail: Kapcsolatfelvétel az eladóval

Hirdetés részletek

Hirdetés típusa: - Ingatlant kínál -
Weboldal URL cím (ha van): További információ (weboldal)
Ingatlan helye: pl.: Sopron Siófok
Értékhatár: 20.000.000,-Ft - 50.000.000,-Ft
Irányár: 24900000
Hirdetési terület: Somogy megye
Komfort fokozat: Összkomfortos
Fűtés típusa: Egyedi fűtés
Szobák száma: - 2 szoba -
Félszobák száma: - 1 félszoba -
Hirdetés azonosító: 6957
Megtekintve:3617
Hirdetés lejár: 2018.03.15 (még 53 nap)
Feladás Dátuma: 2011.03.22
További hirdetések ebben a kategóriában A hirdető további hirdetései Kapcsolatfelvétel az eladóval Küldd el a barátodnak! Hirdetés kinyomtatása

Keresés
   
Rendszerünkben jelenleg 7863 regisztrált felhasználó adott fel összesen 24 apróhirdetést. Az apróhirdetéseket ennyiszer tekintették meg: 51201.