Alsóörsi ingatlanok!

« Előző

Következő »

Alsóörsi ingatlanok!

Hirdetés leírása:

Balaton északi partján bekerített, parkosított telken, külön-bejáratú, önálló albetéten nyilvántartott, kb.71 m2 nettó alapterületű eltolt szintes, sorházas nyaraló eladó. A nyaraló a négyes sorház szélső egysége (szélső sorház), ezért csak egy közvetlen szomszédja van. A nyaralóépület 1105 m2 térmértékű osztatlan közös tulajdonú telken helyezkedik el. A nyaralót a társasüdülő közös tulajdonából 71/284-ed rész (276,25 m2) illeti. A telekhányadok használatát az alapító okirat tartalmazza. A nyaraló megvásárlásával lehetősége nyílik tulajdonosainak és vendégeiknek élvezni a Balaton és a Balaton-felvidék nyújtotta lehetőségeket, programokat. Mindezt úgy, hogy az állandó szálláslehetőségük, ahová aludni, étkezni, stb. tudnak, biztosítva van. Az épületen belüli helyiségek kialakítása praktikus, két önálló apartmanként használható. A nyaralót két család használhatja az alábbi módon. A földszinten van az idősebb generáció részére az egyszobás apartman, hálószobával, fürdőszobával. A főzőfülke és a félemeleten lévő nappali szoba az erkéllyel közösen használható. A tetőtérben a két félszoba és a fürdőszoba képezi a másik apartmant, amit a fiatalabbak használhatnak. Bevásárlási lehetőség a közelben, strand kb. 1800 méter távolságra található. A képen az épület látható a pihenőkerttel.

Általános adatok:

Eladó: Eladó Házak Ingatlaniroda
E-mail: Kapcsolatfelvétel az eladóval

Hirdetés részletek

Hirdetés típusa: - Ingatlant kínál -
Weboldal URL cím (ha van): További információ (weboldal)
Ingatlan helye: pl.: Sopron Alsóörs
Értékhatár: 10.000.000,-Ft - 20.000.000,-Ft
Irányár: 11500000
Hirdetési terület: Veszprém megye
Komfort fokozat: Félkomfortos
Fűtés típusa: Egyedi fűtés
Szobák száma: - 4 szoba -
Félszobák száma: - 2 félszoba -
Hirdetés azonosító: 6948
Megtekintve:3028
Hirdetés lejár: 2018.03.15 (még 53 nap)
Feladás Dátuma: 2011.03.22
További hirdetések ebben a kategóriában A hirdető további hirdetései Kapcsolatfelvétel az eladóval Küldd el a barátodnak! Hirdetés kinyomtatása

Keresés
   
Rendszerünkben jelenleg 7863 regisztrált felhasználó adott fel összesen 24 apróhirdetést. Az apróhirdetéseket ennyiszer tekintették meg: 51201.